Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünü- Var!

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde istifa etmesine ilk destek, CHP kanadından geldi. Siyasi Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, istifa haberinin duyulmasının hemen ardından #YeşimKaradağYalnızDeğildir hashtag’i ile sosyal medyadan destek mesajı yayınladı.

Siyasi Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, sosyal medya hesabından AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın istifasına  çok üzüldüğünü dile getirdi ve “Anlamlı ama çok anlamlı istifa!!!!” başlığı ile ileti yayınladı.

Siyasi Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Kent Konakları’ndan da komşu olduğu AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın istifasının hemen ardından, bir sosyal medya paylaşımı yaparak; “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü  gibi biz kadınlar için, hak arayışı ve sesini duyurma vesilesi olan böylesine özel bir günde emekçi kadın il başkanının mobingle istifa ettirilmesinin derin üzüntüsünü yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Ünüvar, #YeşimKaradağYalnızDeğildir hashtag’i ile de kadın siyasetçi Yeşim Karadağ’a destek olduğunu belirtmiş oldu.

Dilek Akşen

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech