Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaf Birliğine Yeni Aday

Mayıs ayı içerisinde yapılacak

Mayıs ayı içerisinde yapılacak Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Genel Kurulu için dün Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Vekili Ünal Özcan adaylığını açıkladı. Ünal Özcan, Başkanlık adaylığını Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Darcanlar Kaporta ve Boya Atölyesi’nde ilan etti.

Çanakkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Vekili Ünal Özcan dün Mayıs ayında yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkan adaylığını açıkladı. Ünal Özcan başkan adaylığını açıkladığı sırada birçok oda kendisine destek olmak üzere oradaydı. Çanakkale Şoförler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası ve Lokantacılar Odası başkanları Ünal Özcan’a destek olmak amacıyla yanı başındaydılar. Ünal Özcan adaylığını açıkladığı sırada bizler sizlere hizmet etmek için bu işe aday olduk vurgusu yaptı.

“BAŞKAN OLURSAK TABANIN SESİ OLACAĞIZ”

Ünal Özcan başkanlığını açıkladığı konuşmasında, “Teşkilatın talebi ve isteği doğrultusunda Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na aday oldum. Başkan olursak tabanın sesi olacağız. Bizler tabanın sesi olacağız. Bizler tabana inmek istiyoruz. Fotoğraflarla başkanlık yapmak istemiyoruz. İlçelerdeki esnaflarımızla, kentimizdeki esnaflarımızla birlik olmak istiyoruz. Özellikle söylüyorum teşkilatlarda birlik ve beraberlik yaratacağız. Bozulan birlik ve beraberliği toplamak açısından bu işe talip olduk. Hiç kimseye ayrıcalık yapmadan eğer Mayıs ayında seçilirsek bu işi birlik ve beraberlik halinde yapacağız. 340 kişilik bir oda nüfusu var. Biz 300 kişiyi bugüne kadar bir araya getiremedik. Niçin İlçelerdeki üyeler birbirlerini tanımıyorlar?

“YENİ BİR BİNASI VAAT EDİYORUM”

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin binası da bizlere yakışmıyor. Mayısta eğer seçilirsek sizlere yeni bir bina vaat ediyorum. Esnaf odaları birliğinin iki tane makam aracı bulunuyor. O makam araçlarını satıp parasını odalara bağışlayacağım. Esnaflar kiralarını ödemezsek bizden hiç kimse makam araçlarında gezemez” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech