Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apartman bahçesi çöplük oldu

Barbaros Mahallesi Fahri Dilgen

Barbaros Mahallesi Fahri Dilgen Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesi çöplük oldu. Koltuk ve her türlü ev eşyası bulunan apartmanın bahçesinde ayakkabıdan, yorgana ne ararsanız bulundu.

Çanakkale’nin en büyük mahallerinden olan Barbaros Mahallesi Fahri Dilgen Sokak üzerinde bir apartman dairesinin bahçesi çöplük oldu. Sokaktan geçerken fark edilmemesi mümkün olmayan çöplük sokakta tarif edilemez bir görüntü oluşturdu. Kentte son günlerde artan çöp sıkıntısı vatandaşı canından bezdirdi. Hemen hemen her mahallede vatandaş duvarların üzerine ve apartman yüzeylerine “Çöp Atma” yazıları yazdı. Duvar yazılarında bazen yazıların şiddeti de arttı. Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız bir haberde duvar yazısında “Çöp Atma Öküs” ibareleri yer almıştı.

Kentliler Çanakkale Belediyesi’nin çöpler için elinden geleni yaptığını yeni konteynırların bu durumun bir göstergesi olduğunu belirttiler. Belediye çöp konteynırlarını düzenli olarak da temizliyor. Vatandaş o zaman sorun neden kaynaklanıyor sorusunu yöneltti. Kentliler sorunu duyarsız vatandaşlarda buldular. Sorunun dediğimi yap yaptığımı yapma anlayışından kaynaklandığını öne süren kentliler artık çöp sorununda çözüme kavuşmayı dilediler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech