Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Amatör 18. Hafta Değerlendirmesi

Süper Amatör Futbol Ligi’nde

Süper Amatör Futbol Ligi’nde 18. Hafta müsabakaları 3-4 Mart’ta tamamlandı. Süper Amatörde lider durumda bulunan Bigaadaspor bu haftada sahasında galibiyet elde ederken, ligde bitime 4 hafta kala şampiyonluğa en yakın takım oldu. Bigaadaspor 18. Hafta sonunda 50 puana ulaşarak en yakın takipçisi Çanakkalespor FK ile arasındaki puan farkını 13’e çıkardı.

Kentlilerin merakla ve ilgi ile takip ettikleri yerel bir heyecan olan Süper Amatör Futbol Ligi’nde 18. Hafta müsabakaları 3-4 Mart tarihinde oynandı. Ligin son maçı 4 Mart’ta Karabiga Belediye Gençlikspor ile Küçükkuyu Gençlerbirliği arasında oynandı. Süper Amatör Futbol Ligi’nde lider Bigaadaspor ligin bitimine 4 hafta kala liderlik bayrağını istikrarla taşıyor. Ligin bitimine 4 hafta kala Biga temsilcisi sahasında bu hafta Geliboluspor’u konuk etti. Ligde 5.sırada bulunan Geliboluspor karşısında saha avantajını da kullanan Bigaadaspor sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Biga temsilcisi Geliboluspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 50’ye çıkardı. Geliboluspor’un en yakın takipçisi konumunda bulunan Çanakkalespor FK’un ise bu hafta maçı ertelendi. Çanakkalespor FK ile Bozcaadaspor arasında bu hafta oynanacak maç hafta içinde oynanması üzere ertelendi. Liderin en yakın takipçisi konumunda bulunan Çanakkalespor’un puanı ise 37. Ligin zirvesi ile takipçisi arasındaki puan farkı Bigaadaspor’un bu haftada sahadan galip ayrılması ile 13’e çıktı.

Ligden geçtiğimiz haftalarda çekilen Geyikli Bbelediyespor ile Arslancaspor’la karşılaşan takımlar sahadan 3-0 hükmen galip ayrıldılar. Bu hafta sahadan hükmen galip ayrılan takımlar, Lapsekispor ve Kepezspor oldu.

Ligde 18.hafta sonuçları şu şekilde oldu; Çanakkalespor FK- ertelendi- Bozcaadaspor, Geyikli Belediyespor 0-3 Lapsekispor, Arslancaspor 0-3 Kepezspor, Yenicespor 1-0 Ezinespor, Bigaadaspor 3-1 Geliboluspor, Karabiga Belediye Gençlikspor 3-2 Küçükkuyu Gençlerbirliği.

Ligin son sırasında bulunan Küçükkuyu Gençlerbirliği ise 3 haftadır süren kötü gidişatına bu haftada dur diyemedi. Küçükkuyu temsilcisi Karabiga temsilcisi ile karşılaştı ve sahadan mağlup ayrıldı. Ligin son sırasında bulunan Küçükkuyu Belediye Gençlikspor’un puanı bu hafta 17’de kaldı. Sondan önceki takım olma ünvanını haftalardır elinde bulunduran ve bir dargın bir barışık lige devam eden Yenicespor bu hafta galibiyet yüzü gördü. Geçen haftada sahadan galip ayrılmasını bilen Yenicespor bu hafta Ezinespor karşısında 1-0’lık bir skorla sahadan mutlu ayrıldı. Yenicespor bu galibiyeti ile ligin son sırasında bulunan Küçükkuyu temsilcisi ile puan farkını 3’e çıkardı. Küçükkuyu Gençlerbirliği ise 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen takım ünvanını elinde bulundurmaya devam etti.

Bitime 4 hafta kala izleyicilere ve vatandaşlara göre Bigaadaspor şampiyon olma durumunda bulundu. Yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 13’çıkartan Biga temsilcisi önümüzdeki 4 hafta boyunca bir beraberlik daha alsa şampiyonluğunu ilan edecek. Biga temsilcisi 5 haftadır çıktığı maçlarda sadece bir beraberlik gördü. 4 haftadır istikrarlı bir biçimde galibiyet elde eden Bigaadaspor şampiyonluğu hak ettiğini de tüm sporseverlere göstermiş oldu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech