Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yasak ne ayol!

Biga’da bir alışveriş merkezi

Biga’da bir alışveriş merkezi yaptığı uyarı ile alışveriş merkezinin çevresinde belirtilen alana pazar arabası bırakılmasını yasakladı. Görüntü ise güldürürken düşündüren bir kareyi ortaya çıkardı. Uyarı yazısının altına yaklaşık 15 tane pazar arabası bırakıldı.

“Yurttan Manzaralar” başlığıyla birçok haber okuyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan birçok paylaşım yapıyoruz. Dünyanın her yerinde tuhaf görüntülerin varlığı olsa da biz “Yurdum İnsanı” tabiri ne anlama gelir çok iyi biliyoruz. Biz bu manzarayı hem seviyor hem de eleştiriyoruz.
Yurdum insanının ortaya çıkardığı absürt görüntülerden biri de Biga’dan geldi. Biga’da bulunan alışveriş merkezinde asılan bir uyarı yazısı ile “Pazar arabalarınızı avm önüne bırakmanız kesinlikle YASAKTIR !” denildi. Uyarı yazısı Bigalılar tarafından o kadar dikkate alındı ki yaklaşık 15 tane pazar arabası yazının altına bırakıldı. Yasaklı alan adete pazar arabası park yeri oldu.
Durumu gören bir vatandaş, durumu fotoğraflandırarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım çok sayıda etkileşim alırken durum bir yandan güldürüp bir yandan düşündürdü.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech