Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklar öneriyor

Çanakkale Belediyesi ile Dr.

Çanakkale Belediyesi ile Dr. (h.c) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’nın işbirliğinde oluşturulacak olan İbrahim Bodur Çanakkale Çocuk Bilim Merkezi ile ilgili kentteki çocukların görüşlerini almak üzere Çocuk Kültür Evi’nde bir atölye gerçekleştirildi.

Kentteki bütün çocuklara kapılarını açan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yapımına başlanacak olan İbrahim Bodur Çanakkale Çocuk Bilim Merkezi ile ilgili çalışmaların çocuk katılımını sağlayacak şekilde gerçekleştirilmesi için destek oldu. Çocuk Kültür Evi üyesi olan 18 çocukla bir araya gelen “Kent ve Çocuk” ekibinden Gizem Kıygı ile Başak İncekara’nın kolaylaştırıcılığında gerçekleşen atölyede, çocukların atölye sürecinde birlikte oluşturdukları projeler incelendi ardından bilim merkezi ile ilgili talep, görüş ve önerileri alındı.

İbrahim Bodur Çanakkale Çocuk Bilim Merkezi için yerçekimsiz ortamdan deniz canlılarının gözlemlenebileceği alana, uzay aracı simulasyonundan kendi enerjisini üretebilen binalara kadar birbirinden yaratıcı öneriler geldi. Oldukça keyifli geçen atölye, çocuklara katılım belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech