Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin İtibarı Küskünleri Barıştırdı

Dün yapılan Çanakkale Belediyesi

Dün yapılan Çanakkale Belediyesi Meclis Mart ayı toplantısında gündem dışı konuların başında ÇOMÜ TV’de yaşanan skandal yer aldı. Çanakkale hakkında çarpıtılmış tarihi açıklamalar yapan İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sert tepki gösterirken AK Parti Grup Başkanvekili Ömercioglu’nun da Gökhan’a benzer söylemlerle destek vermesi dikkat çekti.

Başkan Gökhan, yaşanan bu hadiseyi ve AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ile tokalaşmasının çarpıtılmasını FETÖ’nün uzantısı olan kişilere bağladı.

Başkan Gökhan, “Yapılan açıklamada iki hakaret vardır. Birinci hakaret Mustafa Kemal Atatürk’e, ikinci hakaret ise Müslümanlaradır. Nasıl böyle bir şey olabilir. Bunlar FETÖ kalıntılarıdır. Bu açıklamayı yapan da FETÖ’nün uzantısıdır. Dolayısı ile bu zatın ağzından çıkanı kulağının duymadığını görüyorsunuz. Hakkında soruşturma açılmış ama bu adamın meslekten ihraç edilmesi gerekiyor.” dedi. Ömercioğlu ise Gökhan’a destek vererek söylemlerin çirkin ve yersiz olduğunu vurguladı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech