Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Artık DSP’ye ihtiyaç var”

DSP Gelibolu İlçe Teşkilatı

DSP Gelibolu İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Demokrasi ve Cumhuriyet gecesine yoğun bir katılım oldu.

Keşan, Bursa  Osmangazi ilçe teşkilatlarının yanı sıra Çanakkale İl ve İlçe teşkilatlarının katılımı ile gerçekleştirilen geceye DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, Parti Meclis Üyesi  Ahmet Olcay Akıncı, Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ve partililer katıldı.

DSP Çanakkale İl Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Ufuk Cankaya yaptığı konuşmada “Biz Çanakkale İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz gecemizde benim Cumhurbaşkanı adayım Genel Başkanımız Önder Aksakal demiştim. Şu an baktığımızda onun dışında bir aday göremiyorum, bu ülkenin DSP’ye ihtiyacı var. Atatürkçü, Laik Cumhuriyete sahip çıkan tek partiyiz. Bu gün sınır ötesinde yaşanan operasyonların yanındayız, ancak gelen şehit haberlerinden siyaset yaparak bu daha ısınma turları diyebilecek kadar umursamaz bir iktidar var. Bir seçim ittifakı yasa tasarısı hazırladı MHP ve AKP. Bu tasarının içeriğine baktığımızda seçim ittifakından daha çok seçim yasasının yeniden düzenlendiğini görmekteyiz. İki parti birlikte Türkiye’yi yeniden dizayn etme peşindeler. Bunu yaparken de karşılarında etkin muhalefet olmamasını iyi değerlendiriyorlar. İşte bu yüzden, Atatürkçü duruşumuza sahip çıkmak adına ülkemizin Demokratik Sol Parti’ye ihtiyacı var. Bunun için bu gece buradayız, biz de varız, kurtuluşumuz biziz demek için bu gece buradayız.  Bu ve bu tür geceler Demokratik Solun iktidara yürüyüşünün ayak sesleridir. Bir sonraki buluşmamız Küçükkuyu’da olacak, inanıyorum ki çığ gibi büyüyen, her geçen gün güçlenen partimiz yeniden iktidar olacaktır ” diye konuştu.

“BİZ BU ÜLKENİN GERÇEK YÜZÜYÜZ”

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge yaptığı konuşmada;  “Biz yine yeniden iktidar olacağız” diyerek 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde DSP izleyeceği yol haritasından bahsetti. DSP Genel Başkan Yardımcısı Özbilge; “Bizden aldıkları bu ülkenin yönetimini ellerine yüzlerine bulaştırdılar, sıfır terör vardı bu ülkede, dış politikada sorun yoktu, büyüme yalanları ile göz boyayan, ittifak diyerek kendi koltuklarını sağlamlaştırmaya çalışan bu iktidarın artık kullanma süresi dolmuştur. Buradan, bu ülkenin ön sözünün yazıldığı topraklardan şunu söylüyoruz, bu ülkenin gerçek yüzü Demokratik Sol, Atatürk İlke ve inkılaplarının gerçek koruyucusu Demokratik Sol Parti’dir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, rahmetli Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit’in ışığında Allah’ın izniyle 2019’da tekrar iktidar olup, bu kötü gidişata son vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Gelibolu Balık Restaurant’da yapılan “Demokrasi ve Cumhuriyet Gecesi” konuşmalar ve müzik eşliğinde sona erdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech