Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkaleli kadınlardan örnek dayanışma

Çanakkale Güç Birliği Platformu,

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Türk Kadınlar Birliği ve Yardımsevenler Derneği’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yapılan ziyarette karşılıklı işbirliği ve dayanışma konuları görüşüldü.

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu Başkanı Nadide Altın beraberinde Sena Güneri, Birten Sarıbaş ve Necla Demirutku ile birlikte ilk olarak Türk Kadınlar Birliği’ne ziyarette bulundu. Platform mensupları,  Birlik Başkanı Mera Güler Ulucan, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler tarafından karşılandı. Ziyarette Başkan Altın tarafından, birliğin kuruluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle çiçek takdim edildi. Toplantıda kadınların çalışmaları, yapmak istenilenler ve Türk Kadınlar Birliği’nin faaliyetleri hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Birlik Başkanı Ulucan yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, birlik ve beraberliğin devamını diledi.

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu üyeleri sonrasında ise Türkiye Yardımsevenler Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret etti. Derneğin kuruluşunun 90. Yılını kutlayan platform üyeleri Başkan Seval Apaydın Berkup’a çiçek takdim ederek kendilerini kutladı. Ortak faaliyetler düzenleme, karşılıklı iletişimi pekiştirme ve kadın dayanışmasını yüceltme konularında görüş birliğine varıldı. Yapılan ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Platform Kadın Komisyonu Başkanı Altın, Çanakkale’nin kadınları için var güçleriyle çalıştıklarını, eğitimler düzenlediklerini, zor durumdaki kadınlara yardım ettiklerini, kadın girişimcilerle işbirliği yaptıklarını, kadın istihdamına yönelik gayretler içinde bulunduklarını belirtti.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech