Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüzük Kurultayı Öncesi Danışma Kurulu

9-10 Mart tarihlerinde Ankara’da

9-10 Mart tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Tüzük Kurultayı çalışmaları CHP Merkez İlçe’de başladı. CHP Merkez ilçe üyeleri ve ilgili temsilcilikleri dün 21 Şubat tarihinde Prof.Dr.Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldiler. 

Dün Prof.Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde organize edilen Cumhuriyet Halk Partisi danışma kurulu toplantısına CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan katıldı.

Gerçekleşen danışma kurulu toplantısında CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, “9-10 Mart tarihlerinde Ankara’da partimizin tüzük kurultayı yapılacak. Çanakkale Merkez İlçe olarak, Merkez İlçe üyelerimizin ve ilgili temsilciliklerimizin davet edilerek oluşturulan danışma kurulu toplantısına hoş geldiniz. Bu gündemle bir araya geldik. Toplantının gündemi Çanakkale’deki Cumhuriyet Halk Partili üyeleri olarak sorunların tespit edilmesi içindir. 2018-2019 seçimler döneminde daha işlevsel bir Cumhuriyet Halk Partisi dilekleri ile toplantıyı başlatıyorum.

36.seçimli olağan genel kurultayımızdan sonra partimizin organlarını oluşturan genel merkez tüzük kurultayı ilanında bulundu. Bizlerde İl yönetimimizin bizden talebi üzerine Merkez İlçe üyelerimizle birlikte bu danışma kurulu toplantısını tertip ettik” açıklamalarında bulundu.

Danışma Kurulu basına kapalı bir şekilde devam etti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech