Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

ŞEHİTLERİMİZ

Kahraman ordumuz, teröristlerle amansız bir mücadele veriyor. Dünyaya karşı savaşıyor. Zira öldürülen teröristlerin içinde, Fransız, İngiliz, İspanyol her milletten var. Birileri çıkmış, “Oralarda ne işimiz var” diye ahkâm kesiyor. Bu anlattığımız konunun nerelere gittiğini gösteriyor. Türk Devleti, yıllardır baş belası haline gelen bu terörü bitirmeye kararlı. İçimizden çıkan itiraz seslerini duydukça, hıyanet içinde olanların, neye hizmet ettiklerini anlamak mümkün değil. Aslında yazımızın konusu, şehitlerimiz ve aileleri, Anaları babaları. Eşleri. Çocukları olacaktı. Amma ve lakin bu kusura bakmayınız ama şerefsizlerin hal ve hareketlerini görünce, konuyu dağıttık. Allah(c.c), şehitlerimizin ailelerine sabr-ı Cemil ihsan etsin. Elbette zor. Küçüklüğümüzden beri, okuduğumuz Alay Marşı, Türk Milletinin, Anaların, babaların ne duygular içinde olduğunun göstergesidir;

Annem beni yetiştirdi
Bu ellere yolladı
Al sancağı teslim etti
Allah’a ısmarladı.

Boş oturma, çalış dedi
Hizmet eyle vatana
Sütüm sana helal olmaz
Saldırmazsan düşmana.

Yastığımız mezar taşı
Yorganımız kar olsun
Biz bu yoldan dönersek
Namus bize ar olsun.

Ne şereftir ölmek bize
Bu güzel vatan için
Yanar yürek yurt aşkıyla
Daima için, için.

 

KAHRAMAN ORDUMUZ

“İyi ki, bu ordu ile savaşa girmemişiz” diyen, FETÖ artıkları, şimdi neredeler? Türk Ordusu, Türk Askeri, atalarından aldığı cesaret ve kararlılıkla, “Hangi çılgın bana zincir vuracakmış?” diyerek, destan yazıyor.

Önkuzu hey!… Önkuzu!…
Önde gider Önkuzu…
Anası ‘Dursun’ demiş…
Durmaz… Gider Önkuzu.
Kuzu yürür… Kuzu yürür…
Önde Önkuzu yürür… Bu Millet kahraman bir millettir. Önkuzular, Özmenler, Halis demirler, Fethi Sekinler, Ömerler, Oğuzlar, Kaanlar Fıratlar çıkarmıştır, bağrından. Daha niceleri. Bir ölür, bin diriliriz dediğimizde, şaka yapmıyorduk. Evet. İçimizdeki ve dışımızdaki şer odaklarına inat, bir ölüp, bin dirileceğiz. Allah(C.C.,Türk Milletini, Türk Devletini daim ve muzaffer eylesin. Ne Mutlu Türküm Diyene. Ne Mutlu, Türk olmaktan gurur duyanlara. Sağlıcakla kalınız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech