Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Sularımız Sokağa Aktı

Kemalpaşa Mahallesi, Eski Mahkeme Sokak’ta kaldırımı üzerinde yer alan temiz su akıntısı dikkat çekti. Kaldırımda oluşan bir temiz su kaynağından boru patlağından dolayı sular kaldırıma aktı. Vatandaş temiz suların kaldırımdan dışarıya fışkırmasına ve boş yere akmasına şaşırdı. Şaşkınlığı geçen vatandaş oluşan manzaraya tepki gösterdi.

Kemalpaşa Mahallesi, Eski Mahkeme Sokak üzerinde bulunan bir kaldırımda dün boş yere akan temiz sular dikkat çekti. Suyun kaldırımdan dışarıya doğru fışkırmasına vatandaş şaşırdı. Kaldırımın altında bulunan temiz su borusunda meydana gelen patlaktan dolayı sular kaldırım taşlarının arasından zemine fışkırdı. Kabarcıklar halinde zemine çıkan sular kaldırımın kenarından sokağa aktı. Sokakta su birikintisi oluştu.

Su sıkıntısı yaşadığımız içinde bulunduğumuz bu günlerde, temiz suyun bu denli boş yere akması vatandaşın aklına karpuz kabuğu düşürdü. Kentte sürekli olarak yapılan altyapı çalışmalarının nasıl yapıldığı merak konusu oldu. Vatandaşlar, “Alt yapı çalışmaları bir kere yapılır ve köklü yapılır. Avrupa’ya bakınız halen daha 1800’lü yıllarda yaptıkları alt yapı sistemini kullanıyorlar, biz iki yılda bir boru döşüyoruz ” dedi. Su borularının hassas ve sağlam olması gerekirken ortaya çıkan bu sonuç tepki çekti. Atikhisar için seferber olan Çanakkale halkı; “Bir gram suyumuzu boş yere harcayamayız.” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech