Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD Kilis’te Buluştu

MÜSİAD, Afrin Operasyonu’na destek

MÜSİAD, Afrin Operasyonu’na destek çıkmak, roket saldırısı sonucu maddi kayba uğrayan üyelere destek olmak ve bölge halkına yanlarında olunduğunu hissettirmek amacıyla MUSİAD Kilis Şubesi ev sahipliğinde “Başkanlar Toplantısı” düzenledi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından,16 Şubat Cuma günü, saat 11.00’de, Afrin Operasyonu’na destek olmak adına bir toplantı düzenlendi. MUSİAD Kilis Şubesi ev sahipliğinde yapılan “Başkanlar Toplantısı”nda; roket saldırısı sonucu maddi kayba uğrayan üyelere destek olmak ve bölge halkına yanlarında olunduğunu hissettirmek amaçlandı.MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız ve diğer şube başkanları toplantıya katıldı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Başkan Abdurrahman Kaan, Afrin Operasyonu kapsamında bölge halkına destek olabilmek amacıyla “Başkanlar Toplantısı”nı Kilis’te yapmaya karar verdiklerini belirtti. Kaan, “Harekât, askerlerimiz tarafından başarıyla sürdürülürken, terör örgütleri tarafından maalesef sınır illerimize saldırılar düzenleniyor. Kilis de zaman zaman roket atışlarına maruz kalıyor. Saldırılar sonrasında da gördüğümüz üzere, Kilis halkının itidalli duruşunun, bu zor zamanlarda son derece kıymetli olduğunu ifade etmek istiyorum.Dünyadaki tüm güçlü devletler, ülkelerinin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı müdahale etmekten kaçınmaz; çünkü bu bir haktır! Türkiye, bugüne kadar diplomatik kanallardan tepkisini ortaya koydu; fakat malum olduğu üzere, batılı, demokrasi timsali ülkeler başta olmak üzere, ülkemizin sınırları, insanlarımızın can güvenliği tehdit altına girerken, dişe dokunur hiçbir tepki göstermemekle birlikte, zaman zaman açıktan zaman zaman da gizli olmak suretiyle teröre desteklerini sürdürdüler. Türkiye, köklü devlet geleneği olan güçlü bir ülkedir. Dolayısıyla, bu durum karşısında alınacak tedbirler ve yapılacak müdahale konusunda izleyeceği yöntemlere hâkimdir.” diye konuştu.

“Çıkan Haberler Asılsız”

Kaan; Zeytindalı Operasyonu’nun ülke ekonomisini olumsuz etkileyeceğine dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Biz iş dünyası olarak, ekonominin mevcut durumuna hâkim iş insanları olarak, Türkiye ekonomisinin ne kadar sağlam temeller üzerinde durduğunu net bir şekilde görüyoruz. Son dönemde açıklanan makroekonomik veriler, Türkiye ekonomisine yönelik olumlu görünümün sürdüğüne işaret ediyor ve ekonomik aktivitede 2017 yılı geneline yayılan canlılığın, 2018 yılında da devam edeceği öngörülüyor.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech