Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef: Guinness Rekorlar Kitabı

CNR Avrasya Boat Show

CNR Avrasya Boat Show kapsamında gerçekleştirilen ‘Kadın, Spor ve Deniz’ panelinde bir araya gelen ünlü isimler arasında Çanakkaleli Milli sporcu Birgül Erken de yer aldı. Erken, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediğini ve sponsora ihtiyacı olduğunu belirtti.

Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show) kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. CNR EXPO Yeşilköy’de devam eden ve CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen fuar kapsamında ‘Kadın, Spor ve Deniz’ paneli gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Ebru Güzel’in yaptığı ve ünlü manken ve rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat, Sabine Dedeoğlu, Birgül Erken, Deniz İrengün, Neslihan Karayel, Selma Rodopman, Esra Tekkaya’nın katıldığı panelde kadınların gözünden deniz anlatıldı.

Guinness İçin Sponsora İhtiyaç Var

CNR Avrasya Boat Show kapsamında gerçekleştirilen ‘Kadın, Spor ve Deniz’ panelde Türkiye’de kadın ve kadın sporcu olmanın zorluğunu değinen Birgül Erken, “Bu yıl bisikletle su altında en uzun mesafeyi kat ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na adımı yazdırmayı hedefliyorum. Rekorlarım için sponsorlara ihtiyaç var.” diye konuştu. ‘Su kadınları’ olarak bir araya geldiklerini belirten Birgül Erken, Türkiye’de kadın ve kadın sporcu olmanın oldukça zor olduğunu dile getirdi. Su altı fotoğrafçısı iken ‘serbest dalış’ sporu ile yolu kesişen Erken, “Serbest dalış ile tanıştıktan sonra spora uygun yaşamaya başladım. Günde en az 3.5 saat suda ve karada spor yapıyorum. Sporu, meditasyon ve nefes çalışmaları ile de destekliyorum. Ayrıca Guinness Rekorlar Kitabı’na adımı yazdırmaya hazırlanıyorum. Bu yıl içerisinde bisikletle su altında en uzun mesafeyi kat ederek Türkiye’yi ve adımı dünyaya duyuracağım.” dedi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech