Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Modeller Truva Atının içinden çıkacak

Ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak

Ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak için birçok proje üreterek hayata geçiren Yapımcı Savaş Uğurlu, yine çok konuşulacak bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. Uğurlu, 5 bin yıllık hikayesi olan ve Çanakkale Ören yerinde bulunan Truva antik kentinde 15 Haziran’da Truva Defile organizasyonu düzenleyecek. 

Yapımcı Savaş Uğurlu, yine çok konuşulacak bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. Uğurlu, 5 bin yıllık hikayesi olan ve Çanakkale Ören yerinde bulunan Truva antik kentinde 15 Haziran’da Truva Defile organizasyonu düzenleyecek.

Merkeze bağlı Tevfikiye Köyü sınırlarındaki Truva Ören Yeri’nin, UNESCO Dünya Mirası listesine girişinin 20’nci yılını da göz önüne aldığını bildiren Yapımcı Savaş Uğurlu, ”Truva kültürü ülkemizin tanıtımına uluslararası platformlarda büyük katkı sağlayan bir medeniyet.Uluslararası alanda tanıtımının yapılması ve kültür turizmini canlandırmak amacıyla ve UNESCO Dünya Mirası listesine, 1998’de giren, başta Uzakdoğu ülkelerinin vatandaşları olmak üzere yılda yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan 5 bin yıllık Truva Antik Kenti, bu sayede 2018 yılı boyunca hem Türkiye’nin hem de tüm dünyanın konuştuğu mekanların başında. Bunu göz önünde bulundurarak 15 Haziran tarihinde Medya Doktoru Yapım olarak Truva Defilesini gerçekleştireceğiz. Defilemizin en dikkat çeken tarafı yıllar önce içinden Helen uğruna düşmanların çıktığı Truva Atından bu sefer özel tasarlanan halen kıyafetleriyle modellerimizin dostluk barış için çıkması olacak” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech