Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöpler Sorun Olmaya Başladı

Kentte bir çok boş

Kentte bir çok boş alanda çöpler birikmeye devam ediyor. Şehir çöplüğünün alternatifi olarak kentte boş araziler ve yıkık inşaat alanları oluştu. Bu manzaralara bir yenisi de İsmetpaşa Mahallesi 1.Karanfil Sokak’ta oluştu. Oluşan manzara arasında kullanılmayan küvetin görülmesi şaşkınlık yarattı.

Kentte bir çok alanda ve yıkık inşaat alanlarına çöpler birikmeye devam ediyor. Hemen hemen her mahallede yer alan boş alanlarda çöpler birikti. Evsel atıklar ve her türlü çöpün yer aldığı alanlar görsel kirlilik yaratırken, aynı zamanda kokuya da neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde bu manzaralara bir yenisi daha eklendi. İsmetpaşa Mahallesi 1.Karanfil Sokak üzerinde yer alan boş arazi çöplük oldu. Çöplük olan alanın, Çanakkale Belediyesi’nin bulunduğu Parion Otel’in hemen bir sokak uzağında olması şaşırttı.

Boş alanda her türlü çöpü görmek mümkün hale geldi. Poşetlenmiş veya poşetlenmemiş olan çöpler boş alanda her yana saçıldı. Evsel atıkların yanı sıra boş şişeler ve yorgan da objektiflere yansıdı. Bir ara gözler kırık bir küvet gördü. Çöplerin arasında görülen küvet, vatandaşta şaşkınlık yarattı. Kentliler küvetin neden orada yer aldığına, pek bir anlam veremediler.

Vatandaşlar Çanakkale’de son günlerde bu tip alanlarının epeyce kirlendiğini belirttiler. Duyarsız vatandaşlar çevrede hemen hemen her yerde çöp konteynırları olmasına rağmen, çöplerini inşaat alanlarına attı. Alanlarda biriken çöpler, günlerce Sokak’ta yer aldı. Kentliler bu soruna bir an önce çözüm bekledi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech