Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’dan Afrin’e Destek

Azez bölgesinde Afrin operasyonunu

Azez bölgesinde Afrin operasyonunu sürdüren bir birliğe Biga Belediyesi’nden malzeme gönderildi. Termal içlik, battaniye, yağmurluk, el feneri gibi malzemelerin olduğu paketler Belediye Meydanı’ndan yola çıktı.

Azez bölgesinde Afrin operasyonunu sürdüren bir birliğe Biga Belediyesi’nden malzeme gönderildi. Termal içlik, battaniye, yağmurluk, el feneri gibi malzemelerin olduğu paketler Belediye Meydanı’ndan gönderildi.

“Afrin operasyonunda başarılı olacağımıza inancım tam”

Belediye Meydanı’nda konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Afrin operasyonuna katılan ve Azez bölgesinde görev yapan bir birliğimiz, belediyemizden kendileriyle ilgili birtakım malzeme talebinde bulundular. Termal içlikler, battaniye, yağmurluk, el feneri başta olmak üzere ihtiyaçlardı bunlar. Biz de belediyemiz imkanlarıyla, karınca kararınca, kendilerine destek olmaktan son derece gururluyuz. Afrin operasyonundan ordumuzun başarıyla döneceklerine inancımız tam, çünkü Türk askeri bugüne kadar girdiği bütün savaşlardan, başarıyla ayrılmıştır. Buna savaş demek bile doğru değil, barış operasyonudur bu. Türkiye sınırlarının güven altına alınmasıyla ilgili bir operasyondan bahsediyoruz. Askerimize bir kez daha başarılar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Afrin’e malzemelerin gönderilmesi sırasında Belediye Meydanı’nda CHP’li ve AKP’li belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech