Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarın Yardımına AFAD Yetişti

Çanakkale’ye bağlı Musaköy köyünde

Çanakkale’ye bağlı Musaköy köyünde 11 Şubat Pazar günü saat 18:30 sularında, köy muhtarı Kadir Gürel’e ait evde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucu küle dönen evde yaşayan muhtar Kadir Gürel ve ailesi AFAD tarafından geçici süreliğine yaşam konteynırına yerleştirildi.

Çanakkale’ye bağlı Musaköy köyünde 11 Şubat günü saat akşam altı buçuk sularında yangın çıktı. Yangının yeri Musaköy Köy Muhtarı Kadir Gürel’e ait olan ev olduğu anlaşıldı. Muhtar Gürel’in evinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülüp, kontrol altına alınmıştı.

Yangından sonra evde yapılan araştırmalara göre evin bacasının ahşap çatıyı tutuşturduğu anlaşıldı. Yangında her hangi bir can kaybı meydana gelmezken evde maddi hasar oluştu. Yangının ardından Çanakkale AFAD hasar ve zarar tespit ekiplerince olay yerinde incelemelerde bulundu. AFAD yangın sonucu küle dönen evde yaşayan muhtar Kadir Gürel ve ailesini geçici bir süre barınmak üzere Musaköy’de bulunan yaşam konteynırına sevk etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech