Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Arkamızda durdu, onure olduk”

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde saldırıya

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde saldırıya uğrayan Yeni Çanspor’la ilgili açıklama yapan Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, saldırıya uğradıkları sırada güvenliklerinin sağlanması için devreye giren Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e teşekkür ederek; “Sıkıntılı bir olay yaşadık ve sadece 5-10 dakikada Ayhan Bey’in müdahalesiyle oradan çıkabildik. Arkamızda durdular ve onure olduk” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Yeni Çansporlu futbolcular, İstanbul’da Sultangazispor deplasmanında saldırıya uğradı. Saldırı sırasında stadyumda bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, yoğun bir saldırı altında olduklarını belirterek yaşanan hadiseleri anlattı. Stadyumdan çıkabilmek için Ak Partili Milletvekili Ayhan Gider’i aradığını belirten Deniz; “İstanbul’da saldırıya uğradığımız sırada yaşanan hadiselerin ortasından sporcularımızı çıkarma konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadık. Sıkıntının çözümü için Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i arayarak, yaşanan olayları aktardım ve acil olarak yardıma ihtiyacımız olduğunu ilettik. Kendisi bulunduğumuz ilçeyi sordular ve geri telefon edeceklerini söylediler. Çok değil, sadece 5-10 dakika içerisinde Ayhan Bey bizleri arayarak gerekeni yaptığını ve sporcuların sağ salim oradan çıkartılmaları konusunda her türlü desteğin verileceğini söylediler. İl ve ilçe emniyet müdürleriyle bizzat görüşmüşler. Hızlıca polis çemberi içerisinde öncelikle güvenliğimiz sağlandı. 2 saatte güvenli bir şekilde stadyumdan ayrıldık. Öncelikle bir Çanlı olarak, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı olarak arkamızda durduğu, bizlere destek olduğu için çok teşekkür ederim. Ayhan Bey bizleri onure ettiler. Sadece bu konuda değil, tarımla ilgili konularda da iş dünyasından gelen taleplere yönelik her zaman gereğini yapıyor ve Çanakkale’ye layık bir milletvekili olduğunu her seferinde ispatlıyor. Tekrar tekrar teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“SPORDA ŞİDDETİN YERİ YOK”

Konuya dair açıklama yapan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yaşanan hadisenin üzücü olduğunu ifade ederek; “Sporda şiddetin yeri yok. Bu konuda hükümetimizin de hiçbir şekilde toleransımız yoktur. Buna dair yasaların çıkması için ilgili bakanlığımız nezdinde hükümetimiz, spor kulüpleriyle istişare ederek gerekli yasaları çıkardılar ve bu konuda yine kulüplerin görüşleri dikkate alınıyor. Çanakkale’nin güzide bir kulübüne yapılan bu davranışı tasvip etmemiz mümkün değildir. Bu konuda Yeni Çanspor’un yanında olacak ve haklarının savunulması konusunda gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech