Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaldırım Allah’a emanet

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak üzerinde sokağın adına yakışmayan manzaralar görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sokakta bulunan elektrik direğinin eğriliği objektiflere yansırken, hafta sonu Turgut Reis Ortaokulu’nun hemen arkasında bulunan alanda bozuk kaldırımlar dikkat çekti.

 

Barbaros Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Sokak üzerinde peş peşe iki gün ilginç görüntüler kaydedildi. Sokak vatandaşlara göre önemli ve titiz bir sokak pozisyonunda olmak durumunda… Turgut Reis Ortaokulu’nun arka cephesinde bulunan sokak vatandaşlara göre oldukça bakımsız kaldı. Geçtiğimiz günlerde önce sokakta bulunan elektrik direğinin yamulduğu görüldü. Yamulan elektrik direği arkasında bulunan apartmanı tehlikeye soktu. Vatandaş endişelendi. Bir sonraki gün de sokağın kaldırımlarının perişan görüntüsü objektiflere yansıdı. Okulun hemen arkasında yer alan ve her gün yüzlerce küçük çocuğun kullandığı sokağın kaldırımları

nın görüntüsü dikkat çekti.

Kaldırım kenarlarının bozulmuş hali ve parke taşlarının sökülmüş görüntüsü vatandaşa pes dedirtti. Alt yapı hizmetleri ve çevre düzenlemeleri açısından çalışmaların yoğun olarak yapıldığı kentte, vatandaş kaldırımın düzeltilmesini talep etti.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech