Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerden Vali Tavlı’ya Zeytin Fidanı

 Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği

 Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Tokçu ve Enes Yaşar kalabalık misafir öğrenci grubu ile birlikte Vali Orhan Tavlı’ya ziyarette bulundular.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Türk halkının ve Suriye halkının güvenliği için düzenledikleri Afrin Operasyonu gönülden desteklediklerini ifade eden misafir öğrencilerden Suriyeli Shaza AlMasri “Türk halkı ve Suriye halkı kardeştir. Bu kardeşliğin zeytin fidanı gibi uzun ömürlü olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Çünkü “Biz Bir Milletiz” diyerek Vali Orhan Tavlı’ya zeytin fidanı takdim etti. ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Filistinli Muhammed Atrash da “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Milletinin Kudüs ve Filistin davasında verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Atrash daha sonra Vali Tavlı’ya Filistin Bayraklı bir atkı hediye etti. Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan ise dernek çalışmaları ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ile ortaklaşa yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek, Dernek Faaliyet Bülteni, UDEF Bülteni ve kitaplarını takdim etti. Farklı ülkelerden Çanakkale’de öğrenim görmek üzere gelen misafir öğrenciler ile tek tek tanışan ve sohbet eden Vali Orhan Tavlı ziyaretten ve bir arada bulunmaktan memnuniyetini belirtti. Bir çok farklı medeniyete ev sahipliği yapan Türkiye coğrafyasında, Çanakkale gibi tarihin doğduğu bir şehirde yaşıyor olmanın öğrenciler için bir avantaj olduğunu dile getiren Tavlı, yapılması planlanan Uluslararası Öğrenci Buluşması etkinliğinin bu yıl Truva konsepti ile yapılması için kendilerinin de destek olacaklarını ifade etti. Misafir öğrenciler ile tek tek ilgilenen ve her biri ile ayrı ayrı fotoğraf çektiren Tavlı, hediye edilen Zeytin Fidanı’nı valilik bahçesine dikeceklerini söyledi. Ziyaret, öğrencilere hediye takdimi ile son buldu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech