Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ne öldük ne güldük

Ligin son haftalarına doğru

Ligin son haftalarına doğru gidilirken, ölüm gurubundan çıkmak için Çanakkale Belediyesporlu Sultanlar, puanların peşine düştü. Üç puan alabileceğimiz son deplasman olarak bilinen rakip Kamberoğlu Beylikdüzü’nden iki puanla dönmeye razı olduk.

Ligde puan olarak bize en yakın takım olan Seramiksan rendi sahasında Nilüfer’e yenilirken, matematiksel olarak meral almış olduk. Bu avantajla sahaya çıktı Boğazın Sultanları… İlk sette her iki takımda başa baş bir mücadele gösterirken, 26-24 seti almayı başardık. İkinci sette de karşılıklı ataklarla seti 25-22 rakibe verdik. Üçüncü sete iyi başlayamayan Çanakkale Belediyespor 8-9 sayı geriden gelerek maçta dengeyi sağladı. Bu sette dengeyi sağlamak seti almamıza yetmedi. Üçünce setin tam tersi rakip bu seti 25-23 aldı.

Geçtiğimiz yıllarda Çanakkale Belediyespor formasını terleten Jana Kulan, Ceren Kestirengöz ve Hande Korkut, karşılaşma süresince bizi zora sokan oyun sergilediler. Karşılaşmanın setleri iki iki olunca maç tie-break setine gitti. Bu sette başa baş bir mücadele yaşanırken, rakip Jana Kulan ve Ceren Kestirengöz ile sonuca gitmeye çalıştı. Bu sette başarılı bloklar yapınca rakibe arayı açmasına izin vermedik. Maçın kırılma anı olarak pasör Seda’nın servisten aldığı sayı, takımımızı ateşleyen an oldu. Setin son sayılarında 13-13 den sonra 14-14, 15-15 oldu. 16-15 öne geçmemize rağmen eşitlik sağlandı. 17. Sayıyı bizim almamıza karşın rakip oyunu bırakmadı. Ve 19-17 maçı kazanan, iki puanı alan taraf Kamberoğlu Beylikdüzü oldu. Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech