Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kentin nabzı

Siyasi dalgalanmaların, ekonomik ve

Siyasi dalgalanmaların, ekonomik ve sosyal gündemlerin dışında kalan ve objektiflerimize yakalanan kareleri sizler için derledik.

Temizlik imandan gelir der dururuz. Ama yıllardır çöplerimizi nereye atmamız konusunda  birbirimizi de uyarırız. Çoğu zaman vatandaşlar uyarılara dahi aldırış etmese de ülke olarak çöpü nereye atacağımız çoğu mekanda belirtilir.

ŞÖFÖÖÖRRRR, ŞÖFÖRRRR!

Çoğu vatandaş, Bir Oto Lastikçiden, mesleği ile alakasızlığı gereği, dil bilgisi kurallarına uymasını beklemezken, bazıları da yazım kurallarına uymanın önemine değinir. Kentimizde okuma yazma oranı yüksek.  Oto Lastikçi esnafın derdini çala kalem bir şeyler yazarak derdini anlatması  kabul edilebilir görülürken, Çanakkale Belediyesi’nin otobüslerde asılı olan uyarı yazılarında yaptığı hatalar ‘yok artık!’ dedirtiyor.

Halk Bahçesi revizyona gireceği için uzun zaman halkın kullanımına kapalı kalacak.  Bazı vatandaşlar bu doğal locanın korunmasını bekliyor.

Birçok vatandaş özellikle  iki tekerlekli araçlar ile her şeyi kolayca taşıyabileceğini düşünmekten vazgeçmiyor. Bazı kasaplar isimlerini vermek istemeseler de, ithal ete kendilerince direnmeye çalışıyor.

Kapısına ‘Gerçekten Açık’ yazan bir aktar  vatandaşları gülümseyerek görmek istemiş. Ancak içeri girenler bu  küçük şakaya da pek gülmüyor olacak ki ‘Psikolog hizmetimiz ücrete tabidir.’ yazma ihtiyacı hissetmiş. Nedenini sorduğumuz aktar; ‘Bir soğuk algınlığını yarım saat anlatan da var, sakinleşmek için bitki çayı almak istediğini söylerken hayat hikayesini anlatan da. Müşterilerimi kırmak da istemiyorum ama herkesi dinleyecek vaktim de yok. O yüzden şaka ile karışık yazmak istedim.” dedi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech