Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin ürünleri Agroexpo’da

Çanakkale’nin ürünleri tarım sektörünün

Çanakkale’nin ürünleri tarım sektörünün en büyük buluşması, Uluslararası alım heyetleri ile Türk üreticilerini bir araya getiren 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda sergileniyor. Agroexpo Fuarinda Çanakkale Ti̇caret Borsası Standı göz doldurdu.

Çanakkale Ticaret Borsası haberine göre; Tarım sektörünün en büyük buluşması, Uluslararası alım heyetleri ile Türk üreticilerini bir araya getiren 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1-4 Şubat 2018 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşiyor. Tüm dünyadan tarım ve hayvancılık sektör temsilcilerini buluşturan fuarın açılış törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile Sudan, Katar, İrlanda, Kosova, Romanya, Sırbistan, Ürdün, Rusya ve Azerbaycan’ın tarım bakanları katıldı.

Ticaret Borsası standında, Çanakkale’de markalaşmış ve markalaşma niteliğine sahip ürünlerin tanıtıldığı Çanakkale Ticaret Borsası standında Borsası üyeleri firma temsilcileri ile birlikte kenti, firmaları, markaları ve ürünlerin tanıtımını gerçekleştirildi.

Fuar İle İlgili Değerlendirmede Bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen; “Ürünlerimizin markalaşması, markalı ve katma değerli ürünlerin tanıtım ve pazarlanması konuları Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler için ilk sırada yer almaktadır. İlimiz kendi başına bir marka şehir. Coğrafi, tarihi, kültürel değeri çok yüksek. Dünyada tanınmışlığı ve farkındalığı çok büyük. Truva, Kazdağlarımız, Adalarımız, Şehitliklerimiz, Assos dünya kültür mirasının çok değerli hazineleri. Ayrıca bu yıl Çanakkale’miz için önemli bir yıl. Troia’nın UNESCO’nun dünya kültür mirası listesine girişinin 20. Yıldönümü. Çanakkale olarak bu yılın dünya genelinde özel bir kurgu ile anlatılması ve çok güçlü bir iletişim stratejisi yürütülmesi amacıyla standımızda Troia Yılını vurguladık. Ticaret Borsası olarak İlimiz ve markalarımıza katkı sağlayacak her fuarın içinde yer aldık, destek verdik, bundan sonra da bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Fuar kapsamında ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın teşrifleri ve 40’ın üzerinde ülkenin Tarım Bakanları ve iş insanlarının davet edildiği ve Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Çok Uluslu Tarım İş Forumu’na üyelerimizle birlikte katılarak yerli ve yabancı firmalarla ikili görüşmelerde bulunduk” dedi.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech