Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balık bizden kaçtı

“Denizden babam çıksa yerim”

“Denizden babam çıksa yerim” diyenlere kötü haber balıkçılardan geldi. Cuma Pazarı balık esnafları hafta sonunda havaların biraz daha soÄŸuyacağını ve balık fiyatlarının artacağını belirttiler. Balık bu sene yerinde duramadı. Oynak fiyatlarla vatandaşı kendisine küstürdü.

Denizden babam çıksa yerim diyenleri hafta sonu kötü haber bekliyor. Cumartesi ve Pazar günleri havanın kapalı ve esintili olması sebebiyle balık fiyatlarında artış meydana gelecek. Balık bu sene yerinde duramayarak vatandaşı kendisine küstürdü. Geçtiğimiz günlerde gönül almaya çalışan balıkta fiyatlar çok az miktarlarda düşse de vatandaşla arasındaki buzlar erimedi.

Sofraların olmazsa olmazı, olmadığında eksiklik yaÅŸatan balık fiyatları bu haftada yüksek perdeden seyirci ile buluÅŸtu. Pazar esnafı fiyatlardan memnun olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde daha kötü bir tablonun oluÅŸacağını belirtti. CUMPA’da balık fiyatları ÅŸu ÅŸekilde oldu. Kaptan kupa 10 TL, Karadeniz Hamsi 15 TL,  Kraçe Ä°stavrit 15 TL, Çinakop 15 TL, Deniz Çupra 30 TL, Karides 20 TL.

Karadeniz’in incisi hamsi yüzleri güldürmezken vatandaşın hamsiye ilgisi de düştü. GeçtiÄŸimiz yıllarda 5-10 TL’den alıcı ile buluÅŸan hamsi bu sene içerisinde 15-20 TL bandına dayandı. Esnafın deÄŸerlendirmelerine göre denizde Sardalya bitti. Bu hafta pazarda tezgahlarda gözler sardalyayı aradı ama bulamadı. Sardalyanın pazarda tezgahlarda yer almamasına balıkçılar sardalya denizi bırakıp kaçtı yorumlarında bulundu.

Tunahan Ãœnsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech