Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lidere kafa tuttuk

Vestel Venüs Sultanlar liginin

Vestel Venüs Sultanlar liginin bu haftaki karşılaşmasında Lider Eczacıbaşını ağırladık. Anafartalar Spor Salonunda yapılan karşılaşmayı Çanakkale Belediyespor 3-0 kaybetti.

Kendi saha ve seyircimiz önünde ağırladığımız lider Eczacıbaşına karşı Boğazın Sultanları ilk sette, başa baş bir mücadele ortaya koydu. Sayılarda eşitlik devam eder lidere kafa tutarken, servis için yapılan değişiklik tutmayınca ilk seti kaybeden taraf biz olduk. Karşılaşmanın ikinci setine de yine iyi başladık. Fakat sonunu getiremedik.

Anafartalar salonunda yapılan karşılaşmaya taraftarlar ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan da maçı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izledi. Üçüncü sete de Boğazın Sultanları iyi başlarken, basit hatalarla rakibe can suyu verdik. Bu sette de yine servis kaçırınca ve uzun servis kullanamayınca rakip üstünlüğünü ele geçirdi. İlk seti 23-25, ikinci seti 16-25 ve son seti de 17-25 kaybederek ligin dibine demir attık.

Son 4 takım arasında İlbank düşmeyi garantilerken, Çanakkale Belediyespor, Seramiksan ve Kamberoğlu Beylikdüzü takımları da son haftalara bizim gibi kötü psikoloji ile girmiş oldu. Yarın (Bugün) toplanacak olan Çanakkale Belediyespor yönetiminin önemli kararlar alması bekleniyor.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech