Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üstün’den Çan’a ziyaret

Ak Parti Çanakkale İl

Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik ve yönetimi ile bir araya geldi.

Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Çan ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Partili Kadınlarla tanışan ve Çan teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan Gülsüm Üstün aynı zamanda sorun ve önerileri de dinledi.

Birlikte yola devam mesajı veren başkan Üstün “Sürekliliği olan toplumsal fayda oluşturan projelerde daha fazla bir arada olmalıyız, sizlerden gönüllere dokunduğumuz projeler bekliyorum.” dedi.

Ardından Çan Devlet Hastanesi diyaliz ünitesini gezen Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, tedavi gören buradaki hastalarla sohbet etti.

Uzun yıllar diyaliz hastanesinde görev yaptıktan sonra kendi işini kuran Başkan Üstün, “Yıllarca diyaliz hastaları ile birlikte onların sorunlarına ortak olduk. Yaşadıkları bu sıkıntılı süreçte hep yanlarındaydık bundan sonrada diyaliz hastalarının ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Diyaliz hastasının iş hayatında varlığını devam ettirmesi çok zor dolayısı ile bu hastalıktan maddi ve manevi ailelerde çok yıpranıyor” diye konuştu.

Gülsüm Ustun organ bağışının çok önemli olduğunu, bunun üzerinde de ayrıca durulması gerektiğini vurguladı. Üstün “Her şeyden önce bu hastalıkla mücadele edenler sosyal hayata tutunmakta da zorlanıyor. Ancak görüyorum ki Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde her türlü hizmet en ince ayrıntısı ile düşünülmüş burada cihaza bağlı hastalar bile aynı zamanda internet hizmeti alabiliyor. Böylelikle sosyal hayattan da kopmadan tedavilerin oluyorlar.” dedi.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech