Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karacan STK’larla buluşacak

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, STK buluşmasına katılmak üzere Çanakkale’ye geldi.

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, bir dizi ziyarette ve temasta bulunmak üzere Çanakkale’ye geldi.

Kentte ilk olarak Çanakkale Valiliğini ziyaret eden Karacan, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Bulut birlikte Vali Orhan Tavlı ile makamında bir süre görüştü.

Karacan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda il yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın temasta olmanın halkın nabzını tutmak adına büyük öneme haiz olduğunu belirten Karacan, “Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Sivil toplum kuruluşlarından aldığımız bilgileri partimizin merkez yürütme kurulunda genel başkanımıza aktaracağız.” dedi.

“Zor bir süreçten geçiyoruz”

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Karacan, “Bu imtihandan alın teri ile çıkmanın en büyük destekçisi kadirşinas halkımız. Türkiye belli bir güce, duruşa, misyona sahip. Bu da 2002’den başlayarak Cumhurbaşkanımızın halktan aldığı güçten kaynaklandı. Türkiye’nin önüne geçmek isteyen ülkeler var. Bunlar başarılı olamıyorlar çünkü ecdadının Çanakkale ruhunu bugüne taşıyan torunları ülkesine sahip çıkıyor. MİT tırları, 17-25 Aralık,  Gezi eylemleri ve son olarak 15 Temmuz Darbe Girişimi ile AK Parti’nin ve Türkiye’nin önüne geçmeye çalıştılarsa da başaramadılar. Halkımızın üstüne bomba yağdırdılar da ne oldu? Bu kadirşinas halkımız o darbe kalkışmasının da üstesinden geldi. Bu sefer de biz Türkiye’yi ekonomik yönden çökertelim dediler. Türkiye, ilk çeyrekte yüzde 11 büyüdü. Halkımız hiçbir şekilde taviz vermedi. Şimdi terör engel için Afrin’de operasyondayız. Bizim birlik ve beraberliğe milletimize ihtiyacımız var. Nasıl İstiklal Savaşında yan yana durduk ise şimdi de Afrin için el eleyiz. Türkiye’nin her köşesinden askerimiz orada. Kimse AK Parti hükümetinin başka ülkenin toprağında gözü olduğunu düşünmesin. Bizim yok, kimsenin de bizim sınırımızda gözü olmasın. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimiz buna müsaade etmez” dedi.

Karacan, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Parion Otel’de gerçekleştirilecek STK Buluşmasına katıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech