Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Su baskını ucuz atlatıldı

Çanakkale Devlet Hastanesi’nin eski

Çanakkale Devlet Hastanesi’nin eski binasının erkekler tuvaletini dün öğlen saatlerinde su bastı. Su baskının nedeni ise tuvalette bulunan taharet musluğunun contasının gevşemesi oldu.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nin eski binası gün itibari ile kısıtlı da olsa hala hizmetlerine devam ediyor. Bölümlerin ve polikliniklerin büyük bir bölümünün yeni Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne taşınmasının ardından kısıtlı imkanlarla eski bina halen faaliyetlerini sürdürüyor. Her geçen gün eski binada hizmet veren birim sayısında da azalış meydana geliyor.

Eski hastanede sağlık hizmetleri olarak hal böyleyken dün öğlen saatlerinde hastanenin erkekler tuvaletini su bastı. Erkekler tuvaletinde bulunan bir kabin sudan dolayı kullanılamaz hale gelirken tuvalet genel olarak su taşkınından etkilendi. Kısa sürede zemindeki fayanslar kaygan hale geldi. Tuvalette meydana gelen taşkına contası gevşemiş taharet musluğu sebep oldu. Erkekler tuvaletinde bulunan klozetin taharet musluğunun bozulan contası gün içerisinde uzun dakikalar su kaçırdı. Vana sıkılsa bile su kaçırmaya devam edince tuvalette su baskını meydana geldi. Kısa süre içerisinde tuvalet kullanılamaz hale geldi.

Su baskınının ardından vatandaşlar tuvaletlerin pis olduğunu da dile getirdiler. Hastaneye hastalıklarının geçmesi için geldiklerini belirten vatandaşlar hastanedeki tuvaletlerde daha da hasta olduklarını belirttiler. Hastane tuvaletleri alarm verdi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech