Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyenin yaz okulu meyvelerini veriyor

Gelibolu Belediyesi’nin açtığı yaz

Gelibolu Belediyesi’nin açtığı yaz okullarından seçilen ve tamamı ortaokul öğrencilerinden oluşan Geliboluspor U-14 kız basketbol takımı, ilk hazırlık maçını klasmanında İstanbul şampiyonu Galatasaray U-13 takımıyla yaptı. 

Gelibolu Belediyesi’nin haberine göre; belediyenin açmış olduğu yaz okulları meyvesini vermeye başladı. İki yıldır faaliyetlerini sürdüren yaz okullarından seçilen ve tamamı ortaokul öğrencilerinden oluşan Geliboluspor kız basketbol takımı sömestr döneminde planlanan hazırlık maçlarından ilkini Galatasaray ile yaptı.

Lacivert-Beyazlı U-14 ekibi klasmanında İstanbul Şampiyonu olan sarı-kırmızılı U-13 takımına 70-45’lik skorla yenilirken ikinci yarı ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.

Florya Metin Oktay tesislerinin kapalı spor salonunda, oynanan karşılaşmada  boğazın kızları, ilk yarıda tutuk bir oyun sergilemesine karşın ikinci yarı sergilediği mücadele ile gelecek için ümit verdi.

Geliboluspor’un Koçu Taylan Gülmeden, yaptığı açıklamada; “Bu takım yaklaşık 7 aydır çalışmakta. Bölgemizde, yaşıtımız takımların az olması, hazırlık maçlarını yeterli derecede oynamamızı engelliyor. Yetenekli bir kadroya sahibiz. Galatasaray gibi bir takıma karşı oynadığımız basketbol, ilerisi için tatmin edici. Bize desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Belediye Başkanımız Sayın M. Mustafa Özacar’a, velilerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi.

Boğazın kızlarını ortaya koyduğu mücadele için kutlayan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar da, Gelibolu gençliğinin spora olan ilgisini ve sevgisini gördükçe, yerel yönetim olarak desteklerinin artarak süreceğini belirterek, “Ben ve arkadaşlarım geleceğimiz olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Teknik heyetimizi ve onlara destek olan velilerimizi de ayrıca kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech