Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir o yana bir bu yana

Vatandaşların yoğun bir şekilde

Vatandaşların yoğun bir şekilde boğaz ile baş başa kaldıkları mekanlardan olan Gestaş İskelesinde yer alan parke taşları oldukça dağıldı. Bölgede bisiklet sürmek oldukça zor hale gelirken bırakın bisikleti yürümek dahi zor bir parkura dönüştü.

Kent halkının gündelik telaştan uzaklaşmak için kendisiyle baş başa kaldığı alanların başında yer alan Gestaş İskelesi üzerinde bulunan parke taşları oldukça hasar gördü. Geçtiğimiz dönemlerde balıkçıların ve gençlerin uğrak yeri olan iskelede bulunan parke taşlarının dağılması tepki çekti.

Bölgeye bisikleti ile giren veya yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar taşların oluşturduğu engeller ile karşılaştı. Parke taşları sökük bir halde sağa sola dağıldı. Oluşan görüntü vatandaşa pes dedirtti. Ketliler bu kadar sık kullanılan bir alanın daha bakımlı ve düzenli olması gerektiğini belirtirken, bir an önce iskeleye bakım şart dediler. Bu kadar yoğun kullanılan ve her gün yüzlerce insanın geçiş güzergahında olan bir alanın bu derece bakımsız ve savruk olması tepki çekti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech