Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

ÖLÜM ÇUKURUNDAYIZ

Dört yıl önce Vestel Sultanlar Ligine çıkma başarısı gösteren Çanakkale Belediyespor, bu sezon beklenenin aksine kötü bir sezon geçiriyor. Lige çıktığı yıl düşme hattına demir çakmış gözüken Boğazın Sultanları, beklenmedik bir başarı göstererek bu ligde kalıcı olduklarını ispatlamıştı.

Süper lige çıkartan yönetim değişmiş, başkan istikrarlı şekilde görevini sürdürmeye devam etti. Yeni yönetim kurulu, geçtiğimiz yıl Balkan Kupasını müzesine getirirken, bu sezon takım ölüm çukuruna düştü. Camia olarak birbirine kilitlenen Boğazın Sultanları, ilk yıl tekrarladıkları başarıyı, bu sezon da yenilemek istiyor.

Ligden düşmeyi garantileyen İlbank’ın yanında kimin düşeceği şimdiden tartışılırken, küme düşen ikinci takımın, Çanakkale Belediyespor’un olmayacağına kesin gözü ile bakılıyor. Bursa takımlarından puan çıkartamayan Boğazın Sultanları, bu haftayı üç puanla kapatıp, çıkış başlatmak istiyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, yönetim ile taraftarların oyunculara tam destek vermesi dikkat çekiyor.

Öte yandan yapılan istatistiklere bakıldığında, her yıl lige çıkan iki takımdan birisinin kesin yeniden geri geldiği, (yani alt lige düştüğü) görülüyor. İstatistiklere göre; alt ligden çıkan her iki takımdan ikisinin de düştüğüne az rastlansa bile, mutlaka bir başka takımın yeni çıkan takımla birlikte düştüğü gözleniyor. İstatistikleri yanıltmak ise Camia işi… Çanakkaleli sporseverler, yörede en iyi camia olarak bilinir.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech