Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KGM 1915 Köprüsü’nü halka anlatıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan Tesisleri’nde açılan bilgilendirme stantlarında 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi ve kamulaştırılma süreci anlatılıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’ni yerelde tanıtmak amacıyla Prof. Dr. Türkan Saylan Tesisleri’nde tanıtım standı açtı. Tanıtımda ilgililer, halk ile bir araya gelerek projenin geçtiği bölgelerden ve kamulaştırma sürecinden bahsederek bilgilendirme yapıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tanıtım ile bölgede arsa ve arazisi olan vatandaşlar kamulaştırma ofislerine yönlendirilerek adresler veriliyor.

Görevlilerden alınan bilgiyle; Özellikle kırsal kesimin emlakçılara vekalet vererek kendi mallarından feragat etmesini engellemek adına böyle bir proje geliştirildi.Devlet Söz konusu alanda yeri olan vatandaşa yapılan uyarılarda ise “Devlet size gelmeden herhangi bir karar almayın.” uyarısı yapıldı. Bilgilendirmeler esnasında aynı zamanda geçiş güzergahları anlatılıyor, çevre sosyal etki değerlendirmesi için yapılan rapordan ve çevresel sosyal standartlardan bahsediliyor.
Bilgilendirme projesi kapsamında aynı zamanda kamuoyunun nabzı ölçülerek, şikayet ve sorular alınıyor. Görevlilerin yaptığı bilgi aktarımının yanı sıra alanda afişler, tanıtım videoları ve fotoğraflar yer alıyor.


Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech