Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOCAM EVE HER AKŞAM GÜL DEMETİ İLE GELSİN DİYENLER DERNEĞİ!!!

Bir dernek daha kurulursa

Bir dernek daha kurulursa avazım çıktığı kadar bağıracağım. Sağım dernek, solum dernek! Ben bu köşeden uyarıyorum. Bu iş “Kocam Eve Her Akşam Gül Demeti ile Gelsin Diyenler Derneği” seviyesine taşınıyor. Bu işe bir dur diyelim! Neden mi böyle söylüyorum? Çünkü, sağım kadın derneği, solum kadın derneği! Kentteki, ülkedeki yetmiyor, bir de yurt dışındakiler gelip, buradaki dernekler ile tanışmak, kardeş dernek olmak istiyor. Sonuç: Yılda iki kere gezi etkinliği, bir tiyatro, halk oyunu vesaire gösterisi. Yine sonuç: Her yer ceset! Çocuk cesedi, kadın cesedi… Ceset deyince ne kadar eğreti durdum değil mi? Durum da bu kadar eğreti işte. Artık sayısal veriler duymak istemiyorum, yazmak da istiyorum. 2017’de kaç kadın erkek tarafından öldürüldü, kaç çocuk babası tarafından katledildi, bunun sayısı ile ilgilenmek istemiyorum. Siz de ilgilenmeyin. Bir olsa bu sayı ne olur ki? Bu kadar kadın derneği oturup yıl içinde ölenleri saymaktan ve dirileri gezdirmekten başka ne iş yapıyor? Anlayın artık, kadınları bir odanın içerisinde doldurup dikiş öğretiyorsunuz diye hayat veremiyorsanız, adam gece öldürüyor yine öldürüyor! Ne diyecek hanzolar, “Bizim kadın kursa başladı dur ben bunu öldürmeyim!”

Hadi bunu da anladım diyelim. Falanca ilçeyi koruma ve yaşatma derneği ne yapar! Görev tanımında ne yazar bu derneklerin, yılda bir kez ilçeliler toplayıp yemek yemekten başka. Bir dernek var mesela falanca ilçelilerle sosyalli dayanışmalı bir ismi var. Var da ilçe elden gidiyor, hava kirliği, su kirliliği aldı yürüdü! Ne yapacaklar dersiniz? Hiçbir şey! Açılan derneklere lafım yok, açılmışlar, proje üretsinler, geliştirsinler, ben de utanayım ama ne olur bir dernek daha açılmasın ya!

Kafamda deli sorular!

Geçenlerde bir vatandaşa geçinmek kolay mı diye sordum, kafasını kaldırdı son model (Hani şu en pahalı olan) telefonundan kafasını kaldırdı, “Bu vergilerle zor be ablam” dedi. Ben arabasına falan binip gidecek sandım da yürüdü gitti fakir! Geçinebiliyor muydu acaba?

Troia Yılı, Truva Yılı veya Troya Yılı adına takılmıyorum da korkuyorum ya etraf etkinlik çöplüğüne dönüşürse! Ben muhabirim kardeşim, her haberi takip etme her haberden haberdar olma yükümlülüğüm var benim! Ben aynı günde kaç sergi, dinleti, tiyatro gezebilirim. Yaratıcı  etkinlikler olacak mı?

Tek başkan adaylı odalar neden seçim yapıyor anne?

Geçenlerde bir misafirimi gemiye kadar geçirdim, “çişim geldi” dedi! (Kaba şey!) ‘Gemide yaparsın’ dedim. Duygulandı, “Bu kadar mı bıktırdık be!”, “Yok be”, dedim. “Meydanda tuvalet yok! Meydan var da tuvalet yok, aman turist de yok, sen de evde yap da çık be kardeşim.” “Neyse” dedi, “Gemide yaparım.” Çişini yaptın mı kardeşim?

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech