Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kosovalı kadınlara kedili hoş geldin

Kosova’dan Çanakkale’ye Şehitleri gezmek

Kosova’dan Çanakkale’ye Şehitleri gezmek üzere gelen Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Ziyarete, belediyenin kedisi Barış da katılınca renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kosova’dan Çanakkale’ye Şehitleri gezmek üzere gelen Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği üyeleri ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, meclis salonunda uzun süre sohbet etti. Sohbete Belediyenin kedisi Barış damgasını koydu. Masalardan uzun süre inmeye Barış tüm misafirleri tek tek gezdi. Bu ortam dernek üyesi kadınların ilgisi çekti ve bol bol fotoğraflar çekildi. Kedi Barış, Türkiye Temsilcisi Ali Kocakaya’nın da kucağında bir süre vakit geçirdi.

Ziyarette Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği Genel Sekreteri Gülşen Llapashtica ve dernek üyelerine Mitrovicha Türk Kadın Dostluk Derneği Türkiye temsilcisi Ali Kocakaya eşlik etti.Misafirlerini Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çanakkale’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Llapaştiça, dedeleri Çanakkale Savaşlarında savaşan dernek üyelerinin de olduğunu belirterek, bu nedenle Çanakkale’nin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Derneğin Türkiye Temsilcisi Ali Kocakaya ise Başkan Gökhan’a Kosova ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, Başkan Gökhan da Çanakkale tarihi, Belediye çalışmaları ve 2018 Troia Yılı hakkında bilgiler verdi.

Türkiye ile Kosova arasındaki ilişkilerin daha ileri düzeylere çekilmesi gerektiğini belirten Başkan Gökhan, dernek üyelerini 2018 Uluslararası Troia Festivaline davet etti. Ziyarette Dernek Başkanı Llapaştiça Başkan Gökhan’a teşekkürname ve tatlı takdim ederken, Başkan Gökhan da Llapaştiça ve dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdi. Sohbet ortamında geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech