Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koza Sinema Kulübü : Yedinci Hayat

Her cuma birlikte film

Her cuma birlikte film izlemek, gülmek, paylaşmak, sohbet etmek istemez misin?

Çanakkale Koza Gençlik Derneği ofisinin bulunduğu yalı hanında gerçekleştirilen ”Koza Sinema Kulübü”  bu hafta Yedinci Hayat isimli film gösterilecek.

Koza Sinema Kulübü her Cuma Yalı Hanında film  etkinliği gerçekleştiriyor.  İzlenecek filmler sosyal medya üzerinden kullanıcıların oyuna sunularak seçiliyor.

Bu hafta ki izlenecek film 2017 ABD yapımı bir bilim kurgu- gerilim filmi olan Yedinci Hayat.  123 dakika süren filmin konusu şu şekilde ilerliyor: Yakın bir gelecekte dünya nüfusu kontrol edilemez boyutlara ulaşıp, kaynaklar tükenip, kıtlık baş gösterince, bütün ailelere tek çocuk kotası konulmuştur. Fazlalık çocuklar devlet tarafından öldürülmektedir. Böyle bir ortamda yediz çocukları olan bir baba (Willem Dafoe), çocuklarını evinde herkesten saklayarak büyütür. Haftanın yedi gününün isimleriyle adlandırdığı kızları haftanın 1 günü sırayla dışarı çıkmakta, evin dışında ortak Karen Settman (Noomi Rapace) kimliğini kullanmaktadırlar. Bu şekilde artık yetişkin olan yedizler, günün birinde Pazartesi’nin eve gelmemesiyle hep birlikte dışarı çıkıp kardeşlerini aramak zorunda kalacaklardır.

 Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech