Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO’DAN MANİA MÜJDESİ!!

Yatırımcının önünde büyük bir

Yatırımcının önünde büyük bir engel olan ve Çanakkale’nin gelişiminde adeta bir kangren durumu yaratan mania sorunu ortadan kaldırıldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu çağdaş şehirleşmenin önünden kaldırılan bu engeli kente kazandıran eski Başkan Bülend Engin’e teşekkürlerini sundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu  Çanakkale Havaalanı mania haritalarının yenilendiği müjdesini veren eski Başkan, İÇDAŞ  A.Ş. Genel Müdürü Bülend Engin’e teşekkürlerini sundu.

 “DEKLARASYONUMUZDAN  ÖNEMLİ BİR BAŞLIK EKSİLDİ”

 ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Çanakkale Merkezde bulunan Havalimanımızın mania haritaları bildiğimiz ve yıllardır dile getirdiğimiz gibi imar haklarına kısıtlama getiriyordu. Pek çok yatırımcının bu sebepten dolayı yatırımından vazgeçtiğine şahit olduk.Karacaören sınırları içersinde mevcut Organize Sanayi Bölgemizi de kapsayan bölgede mania planlarının revize edildiği müjdesini Yönetim Kurulu eski başkanımız İÇDAŞ A.Ş. Genel Müdürü Sayın Bülend Engin’den aldık. Böylelikle Odamızın 17 maddelik yayınladığı “ÇTSO İstiyor” başlıklı deklarasyonumuzdan çok önemli bir madde eksilmiştir. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir girişimi daha iş dünyası lehine sonuçlanmıştır. Hayırlı olmasını diliyorum.”

“MANİA UYGULAMASI BİR ÇOK PROJEYE ENGEL OLUYORDU”

“Hepimizin bildiği ve nasıl bir mantık ile sürdürüldüğüne anlam veremediğimiz, eski teknolojiye göre hesaplanarak yapılan mania uygulaması, eğitim yatırımları da dahil her türlü yatırımın önünde büyük bir engel teşkil ediyordu.Sayın Bülend Engin Başkanımızın Çanakkale’ya kazandırmak için büyük çaba sarfettiği ve tüm yasal izinleri alınarak başladığı Çanakkale OSB yanındaki arazideki tam donanımlı Çanakkale Milli Eğitim Teknik Okullar Yerleşkesi yaklaşık 6 aydır bu engele takılmıştı. Yine Çanakkale OSB’de çok önemli yatırımlar bu gerekçe ile reddedilmişti.Sayın Bülend Engin’in kendi imkanları ile büyük uğraş vererek hiç bir harcamadan kaçmayarak çok ciddi bütçeler ile günümüz koşullarına göre tekrar hazırlattığı mania planlarının onaylanmış olduğunu öğrenmek iş dünyası olarak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.”

 “ÇAĞDAŞ ŞEHİRCİLİK ANLAMINDA POZİTİF DEĞER SAĞLAYACAK”

Bu yeni mania planı ile Karacaören civarında 8 milyon m2 olan konut yapım alanı 49 milyon m2’ye çıkmıştır. Bu artışı yerel yönetimin de çağdaş şehircilik anlayışı çerçevesinde pozitif yaklaşım ile değerlendireceğini düşünüyoruz. Mevcut Organize Sanayi Bölgemizin de aynı şekilde yatırımcılarına bu durumu müjdeleyeceğine inanıyoruz.Gençliğin eğitimine yapılacak olan bu yatırım şimdiden iş dünyası için de böyle hayırlı bir sonuca vesile olmuştur.”

“BÜLEND ENGİN ÇANAKKALE SEVDASINI BİR KEZ DAHA KANITLAMIŞTIR”

“Çanakkale için değeri çok büyük olan bu müjdeyi bizlere veren Sayın Bülend Engin’e öncelikle eğitime verdiği katkılardan, sanayicinin önünü açmak için gerçekleştirdiği ve desteklediği tüm projelerden ve Çanakkale Tİcaret ve Sanayi Odasındaki hizmetlerinden, İlimize koşulsuz maddi manevi katkılarından dolayı bu vesile ile bir kez daha şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi Memleketimize hizmet aşkını, Çanakkale ve Ülke sevdasını bir kez daha kanıtlamıştır.”

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech