Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kurtulmuş Çanakkale’de

Kültür ve Turizm Bakanı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, bir dizi etkinliğe katılmak üzere bugün kentimize geliyor. Kurtulmuş Gelibolu tarihi yarımadasında ve Çanakkale bölgesinde açılışlara ve etkinliklere katılmak üzere iki gün Çanakkale’de olacak.

En son geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Çanakkale’ye gelen fahri hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, beraberindekiler ile birlikte Çanakkale’de Şehitler Abidesini ziyaret ederek karanfil bırakmıştı.

İtilaf Devletleri’nin Gelibolu’dan tahliyelerinin 102. yılı sebebiyle ve 2018 TROİA Yılı Tanıtım Lansmanı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Bakan Numan Kurtulmuş, bugün saat 11.00’de itilaf Devletleri’nin Gelibolu’daki törene katılması bekleniyor. Seddülbahir Köyü’nde düzenlenecek olan törenin ardından Bakan Kurtulmuş, Akbaş Şehitliği’nin açılışına katılacak. Saat 13.30’da kent merkezine gelecek olan Kurtulmuş, Kolin Otel’de düzenlenecek olan Yeni Şehitlik Tasarımları Fikir Projesi ödül törenine katılacak.

Bugün son olarak Bakan Kurtulmuş, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde “Bir Diriliş Destanı Çanakkale” adlı etkinlikte yer alacak.  Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Çarşamba günü İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde 2018 TROİA Yılı Tanıtım Lansmanı toplantısına katılacak. Troia yılı açılışının ardından Hamidiye Tabyaları ve Çanakkale Savaşları Müzesi’nde incelemelerde bulunacak olan Kurtulmuş, son olarak Troia Müzesi ve ören yerini ziyaret edecek.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech