Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AVM yönetimi gazetecileri ağırladı

17 Burda AVM Yönetim

17 Burda AVM Yönetim kurulu üyeleri, yerel basın mensupları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebi ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

17 Burda AVM Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle kentteki yerel gazeteciler ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltı AVM içerisinde bulunan OT Cafe’de gerçekleşti. Çok sayıda gazetecinin katıldığı kahvaltıda 17 Burda AVM Müdürü Erol Yıldız açıklamalarda bulundu.

Erol Yıldız AVM’nin 2017 yılında kaç kişi tarafından ziyaret edildiğinin rakamlarını paylaşırken gazetecilere ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Yıldız, kahvaltı sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Her yıl bir önceki yılın rakamlarını arttırarak yolumuza devam ediyoruz. 2017 yılında AVM’miz tam olarak sayıyı vermek gerekirse 5 milyon 514 bin 586 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Aralık ayının başlarında düzenlediğimiz bir törenle 5 milyonuncu ziyaretçimizi ağırladık. Kendisine minik bir hediyemiz oldu. AVM’miz şu anda yüzde 99 doluluk oranına sahiptir. 2016 yılının ziyaretçi sayısına göre 2017 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’luk bir artış meydana geldi. 2018 kentimiz için çok önemli bir yıl. Troia yılının bir çok etkinliği 17 Burda AVM’de yer alacak. Bizde sürecin takipçisi olacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım, bizimle birlikte kahvaltı yaptığınız için hepinize teşekkür ederim” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech