Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den birlik ve beraberlik gecesi

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, bu hafta sonu tanışma, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulunun tanışma yemeğine İl Başkanı İrfan Dehmen de katılarak destek oldu. Gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan yeni yönetim, kısa bir süre sonra kamuoyuna da tanıtılacak. Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan’ın her kesimden İYİ insanların bir araya geldiğini ifade ettiği akşam yemeğinde, yaptığı konuşmada “Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde uzun zamandır demokrasi mücadelesi vermekteyiz. Maalesef hukuk ve adalet yok sayılarak siyasi çalışmalarımız engellenmiş, ülkemizin kötüye gidişine karşı isyanımız örtbas edilmeye çalışılmıştır.

Mevcut iktidar anlayışının her geçen gün ülkemize ve Milletimize zarar vermesinden dolayı, yeni bir Siyasi yapılanmaya gidilerek İYİ Parti kurulmuştur. Bizler de ülkemizin yarınları için bir araya gelerek, İYİ Parti siyasi yapısı altında, ülkemize ve milletimize hizmet etmeye karar verdik.

Bundan sonra İYİ Parti olarak var gücümüz ile çalışarak, Türk Milletinin özlemle beklediği Türkiye’yi tekrar inşa edeceğiz. İYİ Parti ile birlikte ülkemiz, Vatanını Milletini karşılıksız seven, dürüst, samimi, eğitimli ve ehli insanlar tarafından yönetilecek.

Türk Milleti bizden genel ve yerel iktidarı devir almamızı bekliyor. Biz de İYİ Parti teşkilatları olarak birlik beraberlik içinde çalışarak Atatürk Türkiyesini Türk Milletine yakışır biçimde tekrar inşa edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Dehmen’in de katıldığı gecede merkez ilçe teşkilatı güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech