Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Limak Uludağ’a iki ödül birden

Bursa Ticaret ve Sanayi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 44.sü gerçekleştirilen “Ekonomiye Değer Katanlar 2017” ödülleri sahiplerini bulurken, Limak Uludağ Elektrik iki ödülün birden sahibi oldu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından takdim edilen ödüllerde “Enerji Sektörü” ve “Kurumlar Vergisi” kategorilerinde Limak Uludağ Elektrik iki ödülün birden sahibi oldu.

Limak Uludağ Elektrik haber bültenine göre; BTSO “Ekonomiye Değer Katanlar 2017” Ödülleri’nde Limak Uludağ Elektrik Sektör Liderleri ve Kurumlar Vergisi kategorisinde iki ödüle layık görüldü. Bursa iş dünyasının gurur gecesinde kurum adına Enerji Sektörü Lideri ve Kurumlar Vergisi ödülünü Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac aldı.

Ödül hakkında düşüncelerini paylaşan Genel Müdür Ali Erman Aytac “Ödüller, kurumların enerjisini besleyen santraller gibidir. Yaptığımız işleri ödül almak için değil, sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz halde sonunda ödüllendiriliyor olması bizim için bir gurur ve motivasyon kaynağı oluyor. 2018 yılında da ödüle layık görülecek hizmetler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2017 yılını Müşteri Memnuniyet yılı olarak ilan eden Limak Uludağ Elektrik A.Ş. abonelerinin hizmetine sunduğu farklı ürün ve servisleri ile de yıl boyunca adından söz ettirmişti. Enerji sektöründeki ilk çağrı merkezi uygulaması, Türkiye’de Yeni Nesil ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı belgesini alan ilk elektrik şirketi, online işlem merkezi servisleri ve esnek fatura uygulamaları ile sektöre öncülük eden Limak Uludağ Elektrik yeni yılda da yeni ve hayatı kolaylaştıran uygulamalar ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech