Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U 19 maçları ertelendi

Futbol İl Temsilciliği tarafından

Futbol İl Temsilciliği tarafından 2017-2018 Sezonu U 19 Ligi Fikstüründe ve başlama tarihinde zorunlu olarak değişiklik yapıldı.

Futbol İl Temsilciliği tarafından zorunlu olarak yapılan değişiklik sonucunda, U 19 Ligi A Grubu 6 takımlı ve B Grubu, 5 takımlı olarak oynanacak ve 20-20 Ocak 2018 tarihinde başlayacak.

U 19 LİGİ A GRUBU’ndan Hastanebayırıspor’un ve U 19 LİGİ  B GRUBU’ndan  Ezinespor’un, U 19 Ligi’nin Fikstür çekimine katılmalarına rağmen, ligden çekildiklerini ve katılamayacaklarını Futbol İl Temsilciliğine yazılı olarak bildirmeleri üzerine, U 19 Ligi’nin fikstüründe ve başlama tarihinde zorunlu olarak değişiklik yapıldı.

LİGİN BAŞLAMA TARİHİ DE ERTELENDİ

19 Ligi’nin Lig Fikstüründe zorunlu olarak yapılan değişiklik sonucunda, Ligin bitimi ile sonuç bildirim tarihi arasında 6 haftalık boşluk oluşması nedeniyle, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan takımın hazırlıksız olarak şampiyonaya katılmaması için, Ligin başlama tarihi de zorunlu olarak 20-21 Ocak 2018 tarihine ertelendi.

Yapılan düzenleme ile 20-21 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan  2017-2018 Sezonu U 19 Liginin yeniden düzenlenen Lig Fikstürü Federasyonumuzun Web Sitesinde Futbol altından Fikstürler bölümünden yayınlandı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech