Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata’m Kreşi’nin yeni yıl sevinci

Atam Kreşi minikleri, yeni

Atam Kreşi minikleri, yeni yılı film izleyip hediyeleşerek sevinçle karşıladı. Minikler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da unutmadı.
Atam Kreş’in minikleri yeni yılın gelişini coşkuyla kutladı. 2018’in gelişini sevinçle kutlayan minikler bol bol eğlendi. Kreşin ortak alanında toplanan çocuklar, 2018’i heyecanla karşıladı.
Kreşin ortak alanında çocuklar için bir sinema ortamı yaratıldı. Minikler mısırlar eşliğinde yeni yıl filmini izlediler.
Çocuklar evde aileleri ile birlikte arkadaşları için hediye hazırladı. Yeni yıl filminin izlenmesinin ardından birbirlerine hediyelerini verdiler. Yeni yıl kartlarını da birbirlerine veren çocuklar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da yeni yılını kutladılar.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Atam Kreş’i miniklerine teşekkür ederek, yeni yıl için temennilerde bulundu. Gökhan’ın mesajı şöyle: “ATA’M Kreşimizin minikleri yeni yılımı kutlamışlar. Çok teşekkür ediyorum. Yeni yıl ve geleceğimiz için en güzel hediye çocuklarımızın gülen yüzleri. Tüm çocuklarımızı kocaman öpüyorum.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech