Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedi köyü yükseliyor

Sokak hayvanları için uygulanan

Sokak hayvanları için uygulanan pozitif ayrımcılık vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çanakkale Belediyesi tarafından Esenler Mahallesi’ne kurulan Kedi Köyü son sürat yükselmeye devam ediyor. Köy yeni kulübelerle gelişiyor.

Esenler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde kullanılmayan ve hatıra ormanı olan bölgedeki boşluk, atıl bölge Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlendi. Atıl bölge Belediyenin dokunuşlarıyla Kedi Köyü haline geldi. Geçtiğimiz günlerde bölgede kurulan Kedi Köyü’nün haberini Gündem Gazetesi olarak yapmıştık.

İlk etapta çitlerle çevrilen ve 3 büyük, 4 küçük kulübeden oluşan köy yükseldi. Yükseldikçe büyüdü. Köydeki kediler için olan hane sayısında artış yaşandı. Mevcut durumda 25 ahşap kulübe konulan köy vatandaşlar tarafından takdir edildi. Kentte sokak hayvanları için hassasiyet uzun zamandır vatandaşın dilindeydi. Halk bahçesi başta olmak üzere can dostlara su ve yemek kapları ilgi çekiyor. Çanakkale halk için yaşanabilir bir kent olmasının yanı sıra sokak hayvanları içinde kalitesini muhafaza ediyor.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech