Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yine yeni yeniden çöp

Bu haberin fotoğrafı yok

Gün geçmiyor ki bir inşaat alanı daha çöplük olmasın. Barbaros Mahallesi Ozan Sokak üzerinde bulunan yıkık bina arazisi çöplüğe dönüştü. Alışageldiğimiz manzaralardan olan görüntü yine tepki çekti.

Barbaros Mahallesi Ozan Sokak üzerinde yer alan yıkık inşaat alanı çöplük oldu. Konteynırların yerine sokağa ve inşaat alanına bırakılan, saçılan çöpler birikerek umarsız görüntüler oluşturdu. Kültürel olarak evini temiz tutan sokakta çöp şöleni yaşatan vatandaşlarımızın inşaat alanına attıkları çöpler birikti. Molozlarla karışan çöpler ortaya içinden çıkılmaz görüntüler oluşturdu. Evsel atıktan, her türlü atığa kadar alanda biriken çöpler oluşturdukları görüntünün yanı sıra kokuda yarattı.

Kentte son günlerde birçok apartman yıkıldı. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkıma uğrayan binalar kentte sık rastlanan manzaraya dönüştü. Cebinde, elinde, eteğinde ne varsa ne birikmişse moloz görünce ortalığa saçıveren duyarsız vatandaşlar tepki çekti. İnşaat alanının çevresinde görülen vatandaşlar, evlerini temiz tutanları sokaklarda da görmek isteriz diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Tunahan Ãœnsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech