Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öz’den iddialı açıklamalar

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale’deki tüm ilçe örgütlerini ziyaret etti ve CHP Çanakkale’de 3 Milletvekili çıkaracak diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan CHP İlçe Kongreleri sonrasında, tüm ilçe örgütlerini ziyaret ederek, İlçe Başkanlarını ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tekrar tebrik etti ve gündemi değerlendirerek, olağan seçimler sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinin hedeflerini paylaştı.

“CHP ÇANAKKALE İLÇE ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET EDEREK, 2019’U HEDEF GÖSTERDİ”

Öz, “İlçe Örgütlerimizdeki seçimlerimizi Demokrasi şöleni içerisinde tamamladık. Çanakkale’de her bir CHP’li birlik ve beraberlik ilkesini özümsemiştir ve bu anlayıştadır. Çünkü partimizin önemli bir misyonu ve 2019 için ülkemizin refahı için, mutlu yarınlar için hedefleri var.

Her bir Cumhuriyet Halk Partilinin bunun sorumluluğunu ve bilincini taşıdığına eminim. R.Tayyip Erdoğan 16 Nisan Referandumunda çıkan hayır sonucundan korkmaktadır ve partimize karşı yapılan algı operasyonların tamamı bu yüzdendir.

 “ÇANAKKALE’DE TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI CHP KAZANACAKTIR”

İlçe kongrelerimizi tamamladık ve İl kongremiz sonrasında da belirlenecek yol haritamızla birlikte, önümüzdeki yerel seçimler öncesi Çanakkale Merkezde, tüm İlçe ve Beldelerimizde başarı elde etmek için tüm örgütlerimiz her zaman olduğu gibi, dinamik, heyecan dolu çalışma arzusu içinde hazırdır. Genel Seçimlere kadar Cumhuriyet Halk Partimizin önce yerelde Belediye Başkanlıklarının tümünü kazanacağına sonra Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini zaferle göğüsleyeceğimize inancımızdır tamdır. 

“ÇANAKKALE CHP ÖRGÜTLERİMİZ HER DAİM VATANDAŞIN YANINDADIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, Belediye Başkanları ve Milletvekilleri olarak bugün olduğu gibi, yarınlarda da başarılı çalışmalara imza atacağımızı, sadece seçimden seçime değil her zaman vatandaşımızın yanında olacağımız anlayışını devam ettireceğiz.

‘AİLEM ÇANAKKALE’ Bizim maneviyatımızdır, temel ilkemiz ve yol göstericimizdir. Çanakkale’mizin, aynı zamanda Ülkemizin refah yarınlara ulaşması için her zamankinden daha da fazla hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanan Vatandaşımız, kazanan Çanakkale’miz, kazanan Ülkemiz, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech