Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017’nin Son Meclis Toplantısı

ÇTSO Aralık ayı Meclis

ÇTSO Aralık ayı Meclis Toplantısı, ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay Başkanlığında Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Osman Okyay Başkanlığında önceki gün saat 17.00’da Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Osman Okyay toplantının açılış konuşmasında şunları dile getirdi: “Zorluk dozu çok yüksek bir yılı geride bırakıyoruz. Geçen yılın Temmuz ayında yaşadığımız hain darbe girişimi Ülkemizin imajına dönük dış saldırılar, alevlenen ortadoğu ateşi ve terör örgütlerinin silahlandırılması ile birlikte zirve yapan jeopolitik riskler, bazı önemli ülkelerde yaşanan kritik lider seçimleri, tırmanan medeniyetler gerilimi, Kuzey Kore’nin can sıkıcı pozisyonu, petrol fiyatlarında beklentinin üzerinde artış, Amerika ile vize krizi ve Kudüs meselesi ve yeniden belirmeye başlayan soğuk savaş, iki kutuplu dünya işlerin daha da zorlaşmasına neden oldu.”

“İÇDAŞ’A VE BÜLEND ENGİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yönetim Kurulu adına konuşma gerçekleştiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise: “İş dünyası temsilcileri olarak Çanakkale için tek yürek olmalı ve 17 plaka olarak birlikte hareket etmeliyiz. Çanakkale Valiliği tarafından Güdümlü Proje Desteği kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansına sunulacak “Çardak Ticaret Merkezi” projesine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak proje ortağı olunmasına karar verdik ve 2018 bütçemizden buraya kaynak ayırdık. Odamız ve TKDK işbirliğinde 21 Aralık 2017 tarihinde IPARD II Programı Üçüncü Çağrısıyla ilgili olarak 9 Ocak 2018 Salı günü saat 10.00’da ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verdik. 14 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Külliyede düzenlenen istihdam şurasıve ödül töreninde İÇDAŞ A. Ş. Istihdama yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi. Çanakkale’nin adını duyuran İÇDAŞ’a ve Bülend Engin’e teşekkür ediyoruz.

2018 YILI BÜTÇESİ 3.700.000,00 TL OLARAK BELİRLENDİ

Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu’nun konuşmasının ardından, Genel Sekreter Sema Sandal, ÇTSO 2017 Faaliyet Raporu sunumu gerçekleştirdi. ÇTSO Hesap İnceleme Komisyonu Üyesi Nihat Parlak, 2017 Kasım ayı mizanı ile ilgili raporu okudu ve rapor Meclis üyeleri tarafından onaylandı. ÇTSO 2018 yılı bütçesi, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Kansu tarafından Meclis’e sunuldu. Sunumun ardından ÇTSO Hesap İnceleme Komisyonu Başkanı Nihat Parlak tarafından 2018 yılı Tarifesi ve Bütçesi ile ilgili rapor okundu. 2018 yılı Kayıt Ücreti ve Yıllık Aidat Tarifesi ile Hizmet Ücretleri Tarifesi ve 2018 yılı bütçesi 3.700.000,00 TL olarak onaylandı.

Temaül ile ilgili yazı okunarak karara bağlandı. Gündeme gelecek diğer konuların görüşülmesinin ardından Aralık ayı Meclis toplantısı sona erdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech