Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kentin ilk yarı futbol karnesi

Çanakkale’yi 3. Lig 1.

Çanakkale’yi 3. Lig 1. Grup’ta temsil eden Çanakkale Dardanel Spor ile Bal Ligi 12. Grupta temsil eden Bigaspor ile Yeni Çanspor, liglerin ilk yarısında olumlu bir görüntü ortaya koyamadı.

KÖTÜ GEÇEN YARIDA İSTİFA GELDİ

Futbol liglerinin ilk yarılarının sona erdiği geçen haftadan sonra kenti temsil eden 3 takımın ilk yarı karnesi tatmin etmedi. TFF 3. Lig 1. Grupta kenti temsil eden tek profesyonel futbol takımı Çanakkale Dardanel Spor ilk yarıda iyi bir görüntü çizmedi. 18 takımın yer aldığı ve 17 karşılaşmanın oynandığı ilk yarı sonucu Çanakkale Dardanel Spor, tehlikeli bölge olarak adlandırılan düşme hattından yalnızca 2 puan yukarıda, 18 puanla 13. sırada yer aldı. Çanakkale Dardanel Spor ilk yarıda oynanan 17 maçtan sadece 3 tanesini galibiyetle noktalayabildi. Bu 4 galibiyeti de kendi evinde alan Çanakkale Dardanel Spor kendi evinde oynadığı 9 karşılaşmada rakip filelere 8 gol bırakırken kendi kalesinde ise 7 gol gördü. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan Çanakkale Dardanel Spor, rakip sahalarda çıktığı 8 karşılaşmada 4 beraberlik, 4’te yenilgi aldı. Deplasman karşılaşmalarında rakip takımlar karşısında 13 gol bulan temsilci, yediği 18 golle de gol avarajında geride kaldı. Alınan bu kötü sonuçların ardından takımın Teknik Direktörü Mustafa Meteertem görevinden istifa etti.

YENİ ÇANSPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI

Yeni Çanspor kenti Bigaspor ile beraber Bal Ligi 12. Grupta temsil ediyor. 13 takımın yer aldığı ve 2 takımın bir alt kümeye düşeceği ligin ilk 12 maçlık diliminde Yeni Çanspor için işler iyi gitmedi. Yeni Çanspor çıktığı 12 karşılaşmadan sadece 3 galibiyet çıkartarak tehlike bölgesinin 3 puan farkla bir üstünde yer aldı. Yeni Çanspor kendi evinde çıktığı 6 karşılaşmadan 3 galibiyet çıkarırken 8 gol atıp kalesinde ise 5 gol buldu. Deplasman karnesi kötü olan Yeni Çanspor, çıktığı 6 karşılaşmadan 6 mağlubiyet aldı. Lige tutunmak adına zorlu bir ikinci yarı geçirecek olan takımın daha fazla galibiyete ve puana ihtiyacı olacak gibi görünüyor.

BİGASPOR RAHAT

Bal Ligi 12. Grupta Yeni Çanspor ile kenti temsil eden Bigaspor ligden düşmemek adına rahat bir konumda bulunuyor. 12 maçlık ilk dilimde 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan takım 19 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Ligin zirvesinde yer alan Altınova Belediyespor ile arasında bulunan 11 puan Bigaspor’un şampiyon olması yolunda büyük bir fark gibi görünüyor. Kendi evinde çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet 1 beraberlik çıkaran takım, 12 gol atarken kendi sahasında 13 gol gördü. Deplasmanda çıktığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet bulan Bigaspor, rakip filelere 6 gol bırakırken kendi kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech