Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hadron Ticaret’ten yöresel ürünler

Çanakkale’de, Çanakkale ürünlerinin satıldığı

Çanakkale’de, Çanakkale ürünlerinin satıldığı bir adres. Hadron İthalat, 17 yılında yeni yerinde kent halkının hizmetinde…

Cumhuriyet Meydanı karşısı Reşat Tabak İş Merkezi içerisinde yer alan Hadron İthalat Çanakkale’de hizmet vermenin 17. yılını kutluyor. 17. yıl neticesinde Reşat Tabak İş Hanı içerisinde açılan dükkanda Çanakkale bölgesine ait simgeler ve sembollerin yer aldığı ürünler kent halkıyla buluşuyor.

Dükkan sahibi Haluk Kayınova, Çanakkale halkı ile buluşan patenti şirketlerine ait ürünler hakkında, “17 seneden beri Çanakkale bölgesinde toptan dağıtım yapmaktayım. 17 senemizi kutlamak için Çanakkale Merkez’e ofis açtık. Kendimiz Çin’den özel olarak getirdiğimiz tepsi yaptırıyoruz. Tepsinin üzerinde Çanakkale objeleri ve simgeleri yer alıyor. Patenti şirketimize aittir. Çakmak, sırt çantası, ayna, ahşap kalem, cüzdan gibi ürünlerimiz memleketimizin simgeleri ile satışa sunulmaktadır.

Sadece Çanakkale’de değil, İzmir, Ege, Akdeniz, Karadeniz her tarafa mal satıyoruz ve dağıtımını yapıyoruz. Çanakkale’de yaptığımız işlerden başka bir keyif ve mutluluk duyuyoruz. Zaten bu memnuniyeti hissetmesek bu kadar çok çeşidi getirmeyiz. Tahminimce Çanakkale’de ilk toptancıyız” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech