Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutan’dan Genel Başkan’a teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Dr.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 8. yayımı olan Adalet Kutusu isimli eserin ön sözünde isminin geçmesi dolayısı ile biz yazı yayınladı.

Dr. Ömer Faruk Mutan CHP’nin 8. yayımı olan Adalet Kutusu isimli eserin ön sözünde isminin geçmesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür yazısı kaleme aldı.

Mutan yayınlamış olduğu yazıda,Mensubu bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin 8. yayımı olarak tarih sayfalarında yerini alan ADALET KUTUSU isimli eserin ön sözünde ‘Çanakkale – Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, Adalet Kurultayı kapsamında gerçekleştirilen bütün panellerde ve çalıştaylarda yapılan konuşmaların kayıt altına alınması ve yazılı duruma getirilmesi konusunda önemli katkılar yapmıştır. Bu konuda sağladığı verimli çalışma ortamından ötürü, kendisine teşekkür etmeyi bir borç bilirim’ ifadelerine duyduğum hazzı bana yaşatan Sn. Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU’na ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Başkanı Sn. Prof. Dr.Onur Bilge KULA’ya teşekkürlerimi iletiyor, yeni yılda Ülkemde ki HAKSIZLIK VE ADALETSİZLİĞİN son bulmasını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech